Tips

 

Ta ett flyg som landar i Fort Myers, Miami, Fort Lauderdale , Tampa eller Orlando. Då har du ca 30 min till 3 timmar till vårt hus beroende på vart du har landat. Fort Myers är närmast, Miami och Fort Lauderdale är ca 2 timmar med bilen och fungerar också mycket bra.

 

Airberlin har bra förbindelse från Köpenhamn till Fort Myers, Norwegian flyger till Fort Lauderdale och alla stora flygbolagen såsom Lufthansa.com, ba.com, airfrance.com, klm.com och många andra kör på Miami. Jämför gärna priser och flygtider, du kan spara mycket tid och pengar på att flyga rätt dagar.

 

Hyra bil.

Bil måste man ha i USA, Googla och sök på nätet hemifrån hos olika biluthyrare. Boka innan du åker för det kan vara stora skillnader i pris på samma bil. Boka en stor bil som är bekväm att åka i och tänk på att bensinen är halva priset mot i Sverige. Webbsidor som jämför olika uthyrare brukar ge dig bästa priserna. Vi har varit med om att bilen kan kosta 3 ggr mer hos samma uthyrare, beroende på vilken väg man bokat. Så det lönar sig att söka lite på datorn.

 

Trevlig resa!

© Copyright 2012. All Rights Reserved.