Andra hus

 

Vi arbetar ihop med en av Cape Corals mest välrenommerade uthyrare av villor, som vi själva bokade genom i många år innan vi köpte vårt hus.

 

Om vårt hus är bokat eller om ni söker mindre eller exklusivare hus, har vi ett 80 tal hus att erbjuda i området Fort Myers/Cape Coral från 4 till 12 bäddar.

 

Familjeföretaget vi jobbar med har hyrt ut hus i mer än 15 år och vi vet av egen erfarenhet

att det fungerat till 100 % utan massa trix och extra kostnader. Det är rent och snyggt och skulle något krångla så skickar dom omgående personal som löser det !

 

Husen vi hyr ut i området kostar från ca 100-300 us /natt och det avser 4 pers, tillkommande personer kostar ca 100 us/vecka, 11% skatt tillkommer samt slutstädning och ev el man förbrukat utöver det som ingår.

I högsäsong 15 dec till april måste man vara ute i god tid om man vill kunna välja, nästan allt är uthyrt denna period. Minsta hyresperiod är normalt 1 vecka men över jul/nyår kräver många husägare en 14 dagars bokning av huset.

 

Maila perioden ni skulle vilja hyra, hur många vuxna och barn ni är inkl barnens ålder och er budget så skickar vi åter förslag på vad vi kan erbjuda er & priser.

 

 

Nedan är lite bilder från hus i Cape Coral som vi hyr ut.

© Copyright 2012. All Rights Reserved.