Boka

 

Prislista.

Säsong

Börjar

Slutar

Kostnad/natt

Min-nätter

Lågsäsong

1/5/2017

14/12/2017

$242,14

4

Högsäsong

15/12/2017

30/4/2018

$293

7

Lågsäsong

1/5/2018

14/12/2018

$242,14

4

  • Uthyrningspriset avser för 4 personer.
  • Alla andra personer tillkommer US 100 / pers / vecka
  • Bokningsavgift US 120.
  • Incheckning tidigast 16:00.
  • Utcheckning senast 10.00.
  • Moms (6%) och turistskatt (5%) tillkommer (totalt 11%
  • Sedan någon vecka tillbaka så har dom i USA tagit bort US 750 i deposition och istället för gästens säkerhet så har dom infört en obligatorisk försäkring på US 59. Vacation Rental Damage Protection täcker skador i huset upp till US 1000.
  • Alla stora kreditkort accepteras. Ej Amex.
  • Kort och bankavgifter betalas av hyresgästen, Ev kortavgifter debiteras hyresgästen.
  • Husdjur är inte tillåtna.
  • Rökförbud inomhus.
  • Strömförbrukning för $ 75.00/vecka ingår, extra förbrukning debiteras kortet efter avresa.
  • Slutstädning $ 230 + tax tillkommer, sänglinne och handdukar ingår i denna kostnad.
  • 30% av totalhyran debiteras vid bokning, resterande 30 dagar innan ankomst.

 

:Ledig :Bokad :Check in/ut dag

Maj - 2019

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Juni - 2019

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Juli - 2019

Juli - 2018

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Augusti - 2018

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

September- 2018

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Oktober - 2018

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

November - 2018

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

December - 2018

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Januari - 2019

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Februari - 2019

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

 

 

 

 

Mars - 2019

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

April - 2019

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

För att boka så svara på följande

Incheckningsdatum:

Utcheckningsdatum:

För och efternamn:

Adress:

E-post:

Telefon:

Antal personer:

Efter att ni klickat på länken här bredvid Boka Här!

© Copyright 2012. All Rights Reserved.